Faló flamingó
2018. május 13. írta: Boróka77

Faló flamingó

Egyperces

Élt egyszer messze vidéken, túl a fákkal benőtt erdősségen, egy angyali kis tó partján egy csapat rózsaszín tollal ékezett madár. Flamingócsaládok sokasága éldegélt a víz mellett, halászgattak, eszegettek. Minden családnak volt egy kis paprikáskertje. Fontos volt a flamingók életében a pirospaprika, a tolluk enyhe színét attól kapta. Minden flamingófi az iskolában korán megtanulja, hogy mindenekelőtt legfontosabb a paprika. Ha nem ennék naponta egy falással, biza szegény pórul járna.

Történt egyszer, hogy egy ifjú flamingóra rájött a flamming óra. Kisietett a kertekbe és minden tiltás ellenére a paprikákat egytől egyik lelegelte. Ott állt az egész falu paprika nélkül, jajgatva várták, mi fog történni ebből. Estére meg is történt a tragédia, a flamingókból nem maradt más, csak egy csapat liba. Így lett a díszes flamingóseregből egy kevésbé megnyerő házi szárnyas erdő. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pihenosarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513879836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása